Duurzaam1

Corux kiest steeds voor
een duurzame oplossing

Bij Corux staat kwaliteit voorop. Waar andere spelers op de markt watertafels aanbieden met dichtingskit, worden de Corux Watertafels volledig afgelast. De reden waarom we ervoor kiezen om niet te werken met kit ligt voor de hand. De dichtingskit is niet weerbestendig, vocht- en temperatuurverschillen kunnen niet opgevangen worden en daardoor is de waterdichtheid op langere termijn niet gegarandeerd.

Duurzaam 6

Door onze jarenlange ervaring in de productie van waterelementen kunnen we met een gerust hart zeggen dat we een uitgebreide know-how hebben en perfect inspelen op de behoeften van onze klanten. Naast een duurzame watertafel, willen zij een product dat perfect matched met de kleuren van hun tuin of interieur en extra uitstraling creëert. Het poedercoaten is dan ook één van de belangrijkste fases bij de ontwikkeling van de watertafel. De poedercoating bepaalt de 'look en feel' van de watertafel en is daarnaast van groot belang voor de duurzaamheid ervan.

Duurzaam2

We zijn niet over één nacht ijs gegaan, hebben diverse materialen en structuren getest om uiteindelijk te komen tot een 2-laags poedercoating in een gladde structuur. Dit oogt zeer strak. Uit ervaring weten we dat tuinelementen vaak gepoedercoat worden in een grovere structuur, dit om oneffenheden te verbergen. Niet bij ons dus! En als je kiest voor een ronde watertafel, dan mag je er bij Corux zeker van zijn dat deze ook effectief volledig rond is. Je zult geen vlakke stukken aantreffen zoals dat bij andere fabrikanten vaak wel het geval is.

Duurzaam3

De Corux Watertafel worden gekenmerkt door een perfecte afwerking. De leds, waterpomp en andere onderdelen worden door ons met de grootste zorg gemonteerd. We werken enkel met A-merken en hoogwaardige materialen zodat de duurzaamheid van onze producten gegarandeerd wordt. Geen broze koppelstukken of zwakke waterslangen dus, maar betrouwbare leidingen en stevige verbindingen. Onze watertafels worden bovendien uitgerust met een verstelbare regelkraan. Hierdoor kan de hoogte van de fontein geregeld worden en het geluidsniveau van de watertafel naar eigen wens bijgesteld worden.

Duurzaam4

Door de gladde structuur van onze waterelementen zijn deze zeer gemakkelijk te onderhouden. Uit testen is namelijk gebleken dat door de gladde poedercoating groenaanslag tot 4x minder snel voorkomt. Een poetsbeurt met allesreiniger en een doekje van tijd tot tijd volstaat om het prachtige uitzicht van de Watertafel te behouden.

Duurzaam5

Naast kwaliteit en duurzaamheid zet Corux ook volop in op service. We produceren onze watertafels in eigen atelier, testen de waterdichtheid 48 uur, verpakken de watertafels met de grootste zorg, leveren de producten af bij de klant, pakken de producten voorzichtig uit, staan in voor de installatie en geven deskundige uitleg en advies. Alles in eigen beheer, we werken niet met tussenpersonen.

Is uw interesse gewekt en wilt u de producten in detail bekijken? Kijk gerust verder op onze website of breng een bezoek aan onze showroom in Lommel waar u diverse modellen in werking kunt bekijken.

Hoe kunnen we je helpen?


Nog vragen of wens je meer informatie, bel ons gerust even: +32 11 94 12 25

Je kunt ons altijd mailen, we antwoorden je binnen één dag. info@corux.be

Liever even persoonlijk een kijkje nemen in ons atelier in Lommel (B)? Maak een afspraak.